Bedrukte ringbanden karton

Bedrukte kartonnen ringbanden van Kupack Products

Kupack Products bedrukt milieuvriendelijke multomappen, ringbanden en ordners al vanaf 1 oplage tot zoveel als u wilt. De bedrukking van uw milieuvriendelijke ringband wordt speciaal op maat gemaakt in uw huisstijl en gewenste formaat. Hierbij zijn de bedrukte A4 en A5 ringbanden onze specialiteit.
Uiteraard zijn afwijkende formaten en uitvoeringen ook bij ons in goede handen. Denk bijvoorbeeld aan onze duurzame en tevens milieuvriendelijke bedrukte 3-slagmappen.
Neem gerust contact met ons op voor uw speciale voorkeuren en wensen, dan zorgen wij met onze kennis en expertise dat u uw ultieme product in handen krijgt.

Kupack Products produceert ringbanden uit verschillende materialen zoals: karton, polypropyleen (PP), kunststof  (PVC) en aluminium.

Gratis productiemodel bedrukte ringband

Wij begrijpen dat u natuurlijk eerst wilt zien hoe de ringband er bedrukt uitziet en in welke kwaliteit de gehele order gemaakt wordt. Daarom geven wij u een gratis productiemodel bij een order van minimaal 25 bedrukte ringbanden. Na uw goedkeuring en akkoord op dit milieuvriendelijk proefmodel ringband produceren wij de totale order.
Klik hier voor uw gratis productiemodel?

Ontwerpservice voor deze bedrukte ringbanden

Bij de opmaak van bedrukte ringbanden helpen wij u graag. Ons gespecialiseerd team ontwikkelt een exclusief milieuvriendelijk ontwerp voor u. Samen nemen wij uw voorkeuren en wensen door, geven we u persoonlijk advies en sturen u vervolgens een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke orderafhandeling.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veel opties bij deze opmaat producties in ringbanden.

Onze milieuvriendelijke bedrukte ringbanden kunnen heel divers zijn. Kupack Products biedt u enorm veel opties en afwerkingsmogelijkheden bij de productie van de bedrukte ringbanden. Voor inspiratie hebben wij alvast compleet overzicht voor u gemaakt. Klik hier voor dit overzicht!

Heeft u een specifieke wens? Neem contact met ons via e-mail of telefoon, wij zijn u graag van dienst met ons advies.