Tabbladen

Tabbladen zijn handig om alle soorten informatie te systematiseren in een systeem of categorie. Een eigen ontwerp onderstreept de signatuur van de afzender door zijn bijzondere vorm of materiaalkeuze.

Pvc of polypropyleen

Bij Kupack Product kunt u tabbladen bestellen die passend zijn bij elke ringband. Zo kunt u kiezen voor de standaard tabblad gaande van A t/m Z of kunt u kiezen voor uw eigen ontwerp. Tabbladen kunnen gemaakt worden van het materiaal PVC of polypropyleen. Daarnaast zijn de tabbladen leverbaar in verschillende dikten en kleuren. Tot slot kunt u deze via een zeefdruk personaliseren met een opdruk.

Karton

Kartonnen tabbladen, al dan niet gelamineerd, sluiten volledig aan bij uw huisstijl. Door gebruik te maken van de offset druktechniek en het juiste laminaat wordt de door u gewenste uitstraling gerealiseerd.

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft, kunt u via dit contactformulier contact met ons opnemen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 035-5414186.