Over Kupack

Sinds 1970 is Kupack Products voor veel bedrijven en instellingen een bekende en betrouwbare handelspartner. Kupack Products is specialist in presentatie-, opbergmiddelen en corporate identity producten zoals ringbanden, mappen en muismatten in elk formaat, uitvoering en bedrukking.

Naast een rijk assortiment standaard producten heeft Kupack Products zich gespecialiseerd in maatwerk. Elk individueel bedrijf heeft zijn eigen wensen en voorkeuren waar, na gedegen overleg en advies, aan tegemoet wordt gekomen.

Als grootste producent van de Benelux met meer dan 50 jaar ervaring heeft u als klant alle voordelen van het direct, persoonlijke contact en de juiste kennis om u te kunnen ondersteunen bij uw productkeuze. Wij kennen geen lange wachttijden als het gaat om offreren, het maken van modellen of productie doorlooptijden. Kupack Products Soest is en blijft altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op haar vakgebied. Al deze kennis staat tot uw beschikking!

Leveringen binnen enkele dagen behoren tot de dagelijkse praktijk. Kupack Products Soest adviseert u deskundig over de rijke keuze aan materialen voor uw milleuvriendelijk, maatwerk product of presentatie. Wij garanderen dat u bij uw relaties een positieve en onuitwisbare indruk achter zult laten!

Ons team van creatieve en vakbekwame mensen is u graag van dienst!
Wij zijn te bereiken via: 035 54 141 86