Reisbranche

Touroperator, reisbureau en toerist zoek niet verder, bij Kupack Products gaat u goed uitgerust op reis. Bij ons kunt u terecht voor kofferlabels, ticket-etuis, pasporrtomslagen én informatieborden.

badges

Kofferlabels

Bij Kupack Products kunt u transportbandbestendige kofferlabels bestellen. Dankzij deze labels is uw koffer altijd vindbaar. Als een koffer van andere passagiers op die van u lijkt, zal de kofferlabel aantonen van wie de koffer is. Bent u uw koffer kwijt? De kofferlabel geeft aan wie de eigenaar is en wat uw adres is. De kofferlabels zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en vormen. De materialen waar de labels van gemaakt worden zijn PVC folie of PA kunststofpapier. Wenst u een speciale opdruk op uw kofferlabel? Dat is geen probleem voor Kupack Products, neem gelieve contact met ons op via e-mail of telefoon.

Ticket-etuis

Ticket-etuis of ticketmapjes zijn multifunctioneel! Voor een touroperator of reisorganisatie is dit een handige manier van extra reclame. Voor uw reiziger is dit dé manier om zijn reisdocumenten overzichtelijk bij de hand te houden.

De ticket-etuis zijn leverbaar in transparante, gekleurde of gerecyclede folie.

Paspoort hoesjes bedrukt

Paspoortomslagen

Paspoortomslagen zijn leverbaar transparante, gekleurde of gerecyclede folie. Met uw bedrijfsnaam aan de buitenzijde komt u wereldwijd in beeld. De omslag beschermt uw paspoort tegen externe omstandigheden zoals viezigheid en vochtigheid.

Informatiebord kunststof

Informatieborden

Informatieborden zijn dé wegwijzer voor uw klanten. Zo kunnen zij u makkelijk vinden en zullen zij minder snel verdwalen. De informatieborden zijn voorzien van metalen ophangogen en zijn leverbaar met 1, 2, 3 of 4 vakken. Natuurlijk kunnen deze bedrukt worden met uw naam of beeldmerk.

Voor meer informatie over kofferlabels, ticket-etuis, paspoortomslagen en informatieborden of voor aangepast advies, kunt u ons contactformulier gebruiken. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 035-5414186.