Muismatten

Bij Kupack Products kunt u verschillende soorten muismatten krijgen. Alhoewel een muismat in eerste instantie een functioneel product is, kunt u een muismat ook met een opdruk op maat ook gebruiken als extra reclame voor uw bedrijf!

Kupack Products produceert muismatten in verschillende vormen, maten en uit hoogstaande kwaliteit.

640x480_muismatten
640x480_muismatten(1)
640x480_muismatten(2)
640x480_muismatten(3)
640x480_muismatten(4)
640x480_muismatten(5)

Desktop muismat

De desktop muismat is de muismat voor professionals! Het gepatenteerde 3-lagen systeem zorgt voor een perfecte vlakligging. De fluweelzachte grijze toplaag is een genot voor elke computermuis. Hierover schuift u vloeiend met uw muis.
TNO heeft deze desktop muismat volgens DIN-normen getest. Zij hebben deze muismat officieel anti-statisch verklaard.

Dankzij onze offset drukmachines kunnen wij al uw desktop muismatten snel voorzien van uw naam, bedrijfslogo of ieder andere willekeurig print.Desktop muismatten op maat zijn al leverbaar vanaf 100 stuks!

Inlay muismat

Standaard leveren wij een inlay muismat in de maat 190 mm x 240 mm. Daarbij kunt u kiezen uit een witte of zwarte lasrand rondom uw inlay muismat.
Uiteraard zijn op aanvraag ook andere formaten en vormen voorzien van ingelast drukwerk mogelijk.

Coverpad

Onze standaardformaat coverpad is 197 mm x 237 mm. U kunt de coverpad zelf personaliseren door “in te schuiven” drukwerk.
Coverpads zijn beschikbaar in een witte of zwarte zichtbare achtergrond met een transparante laag erboven.

Mirrorprint muismat

De MIRRORPRINT muismat is een muismat met een aflopende bedrukking.
Deze bedrukking is in full colour offset en wordt in verband met slijtvastheid aan de onderzijde van de toplaag aangebracht.

De mirrorprint muismat is leverbaar in het standaard rechthoekige formaat 197 x 237 mm of in een rond vorm met een diameter van 210 mm.

Wilt u een aangepaste muismat? Of wilt u meer informatie? Via dit contactformulier kunt u met ons contact opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 035-5414186.