Presentatiemappen

Kupack Products produceert elke presentatiemap naar uw wensen! Hierbij kunt u kiezen uit diverse diktes en bedrukkingsmogelijkheden.

3-slagmappen

Een 3-slagmap is handig wanneer je graag een schrijfblok naast een ringband gebruikt en deze vervolgens bij elkaar kan opbergen.

Elastiekmappen

Elastiekmappen zijn gemaakt van milieuvriendelijk polypropyleen en voorzien van een elastieke sluiting. Deze sterke map is geschikt voor een inhoud met een dikte van 1,5 cm. Alhoewel het materiaal polyprolyeen standaard is, kunt u indien uw voorkeur hier naar uit gaat ook elastiekmappen in uit pvc folie. De standaardformaten van elastiekmappen zijn A4 en A5 Op aanvraag zijn andere formaten van elastiekmappen ook mogelijk

Bedrukte diplomamappen

Polismappen

De polismap is onmisbaar voor het overzichtelijk opbergen van alle verzekeringspapieren welke u verstrekt aan uw cliënten. De polismap is uitstekende service, wat zorgt voor goede klantenbinding.

Schrijfmappen

Schrijfmappen zijn ideaal voor cursisten, docenten, vertegenwoordigers, vergadertijgers, makelaars, kortom voor iedereen die onderweg aantekeningen wil maken.

Klemmappen

Klemmappen worden gebruikt om losse documenten netjes bij elkaar te houden. Denk bijvoorbeeld aan controle- en aftekenlijsten. Het voorplat beschermt tegen beschadiging en zorgt ervoor dat niet iedereen al uw informatie kan lezen.

Klemborden

Klemborden worden ook wel “de draagbare schrijftafel” genoemd. De klemborden bevatten een harde ondergrond, waardoor erop schrijven mogelijk is. Daarnaast beschikken de klemborden over een degelijke klem, waardoor de losse papieren makkelijk bij elkaar blijven en de papieren niet weg vliegen tijdens het schrijven.

Conferentiemappen

Conferentiemappen worden ook wel gezien als luxe uitgevoerde schrijfmappen. Deze map heeft plaats voor allerlei zaken zoals pennen, visitekaartjes, losse papieren en een schrijfblok. De conferentiemap is een afsluitbare representatieve map.

Menumappen

Menumappen gevuld met beschermende insteekhoezen zijn leverbaar in vele maten en uitvoeringen. U kunt de uitvoeringen naar uw voorkeur aanpassen met geschuimde platten, goudfoliedruk, sierhoekjes enzovoort.

Zoekt u een 3-slagmap, elastiekmap, polismap, schrijfmap, klemmap, klembord, conferentiemap of menumap in een ander formaat? Gaat u voorkeur uit naar een aangepaste map of opdruk? Neem gelieve contact op via dit contactformulier. Ons gekwalificeerd personeel zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 035-5414186.