Ringbanden

Kupack Product produceert standaard ringbanden en ringbanden op maat. Wij zorgen ervoor dat de ringbanden voldoen aan uw wensen en voorkeuren. Bij het produceren van onze ringbanden zijn onze belangrijkste criteria: gebruiksintensiteit, het imago en het budget.

Polypropyleen plaat gestanst

Het door ons gebruikte Polypropyleenplaat laat zich goed verwerken in ringbanden, die onder extreme omstandigheden moeten blijven functioneren. Een ringband van het materiaal polypropyleen leent zich uitermate goed voor plaatsen waar het vochtig, koud of juist warm kan zijn. De ringband blijft zijn vorm behouden en laat zich prima bedrukken met zeefdruk. Ringenbanden van polypropyleen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bedrukte ringbanden

PVC gelast

PVC is al een lange tijd de meest bekende en gebruikte kunststof, welke zijn waarde en kwaliteit al meer dan heeft bewezen. Het materiaal PVC is uitstekend toepasbaar voor nagenoeg alle presentatie- en opbergmiddelen. Het materiaal is in meer dan 60 verschillende kleuren en printen leverbaar, laat zich uitstekend bedrukken met zeefdruk of offset en is volledig recyclebaar

Ringband bedrukt

PVC met ingelast drukwerk

Kies voor een degelijke en solide PVC gelaste ringband in combinatie met een full colour bedrukking. Ga voor een foliekleur in overeenstemming met het drukwerk en de uitstraling is perfect.

Luxe ringbanden

Gelamineerd papier omplakt karton

Deze artikelen worden vervaardigd uit één stuk karton dat wordt voorzien van rillijnen. Het geheel is omplakt met 135 grs. offset papier met uitstekende bedrukkingsmogelijkheden en een prima eindresultaat. Het papier wordt afgewerkt met een milieuvriendelijk laminaat naar keuze. Al het door ons verwerkte karton bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal.

Plexiglas

Ringbanden van het materiaal plexiglas hebben een eigen uitstraling. In combinatie met de stalen scharnieren is het een uniek product. Ringbanden van pleziglas zijn leverbaar in verschillende transparante kleuren en structuren.

Aluminium

Wenst u iets bijzonders? Ga dan voor onze bijzondere ringband gemaakt van aluminium. Neem alstublieft via e-mail of telefoon contact op voor de mogelijkheden.

Exo_ringband

Eco ringbanden met FSC keurmerk

Sinds begin 2010 is onze partner, De Productie-unit, waar wij veel mee samenwerken, gecertificeerd voor het FSC keurmerk! Daarom hebben wij nu als uitbreiding op ons assortiment standaardartikelen ook de FSC gecertificeerde eco ringbanden toegevoegd!

Het woord ‘eco’ staat voor ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk. De afkorting ‘FSC; staat voor Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer). FSC is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. Als gebruiker van een eco ringband met FSC keurmerk kunt u er dus zeker van zijn dat het hout, waar de door ons gebruikte papier- en kartonsoorten mede uit zijn vervaardigd, uit verantwoord beheerde bossen komt. Zo werken wij samen voor een beter milieu!

Specificatie en uitvoering van de eco ringband met FSC keurmerk De buitenzijde van map bestaat uit mat gelamineerd papier.
De voorzijde en de rug zijn voorzien van een insteekvak.
De 4-rings (D-vorm) mechaniek is beschikbaar in vier capaciteiten:
- 15 mm
- 25 mm
- 35 mm
- 45mm.
Speciaal voor de Nederlandse markt, kunt u ook kiezen voor een 23-rings (D-vorm) mechaniek met een capaciteit van 25 mm.

Dankzij de eco ringband met FSC keurmerk kunt u nu een bewuste keuze maken voor beheerd, duurzaam en milieuverantwoord opbergen!

Voor meer informatie over ringbanden van PVC met of zonder opdruk, ringbanden van polypropyleen, alumium of de eco ringband met FSC keurmerk kunt u contact opnemen via dit contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 035-5414186