Specials

Kupack Products is specialist in Specials. Maatwerk in overleg met u is onze specialiteit.

Tafelflipovers

Flip-overs voor visuele educatie zijn leverbaar vanaf A5 formaat in zowel staande als liggende uitvoering.

Doosringband

Ringband- en tijdschriftcassettes

Als professionele presentatie voor uw handleidingen is het mogelijk om ringbanden in een cassette als één geheel te produceren. Hierbij sluit de bedrukking van de ringband naadloos aan bij die van de cassette. Tevens functioneert de cassette als bescherming. Meerdere ringbanden in een cassette of foudraal is ook mogelijk bij Kupack Products.

Agenda-omslagen

Agenda-omslagen van bijvoorbeeld leather-look foliën of met een metallic uitstraling en voorzien van uw bedrijfslogo? Kupack Products kan dit voor u produceren. De agenda-omslagen zijn leverbaar in verschillende formaten.

Bedrukte onderleggers

Bureauleggers

Een bureaulegger is onmisbaar op elke werkplek. Door gebruik te maken van verschillende kleuren foliën is de bureaulegger uitstekend aan te passen aan uw interieur c.q. huisstijl.

Koffers

Een rijk gevuld archief met stansmessen staat u ter beschikking voor de vervaardiging van koffers. Veelal worden koffers gemaakt van polypropyleen plaat, buispolypropyleen of gelamineerd karton. De materiaalkeuze wordt o.a. bepaalt door de gebruikstoepassing. Wij adviseren u graag.

Voor meer informatie over onze specials kunt u contact opnemen via dit contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 035-5414186.