Doosbanden

Een doosband is dé manier om losse documenten bij elkaar te houden. Kupack Products maakt de doosbanden in elk formaat en in uw eigen huisstijl.

Een doosband of opbergbox is ideaal voor het overzichtelijk en representatief opbergen van brochures of losbladige documentatie. Kupack Products ontwikkelt en produceert deze opbergboxen in eigen huis, we maken een maatproduct dat geheel aansluit bij uw wensen. Een doosband is te omplakken met full colour offset drukwerk. De capaciteit van het opbergvak is door u zelf te bepalen en helemaal afhankelijk van het uiteindelijke gebruik. Onze adviseurs denken graag met u mee. Samen scheppen we een goede doosband!

Bedrukte Doosbanden

Deze luxe doosbanden, doosmappen en presentatieboxen maken wij op maat en in uw huisstijl. Een nieuwe opbergbox die uw losse documenten nog beter onder de aandacht brengt. Hierdoor zijn ze geschikt om uw presentatie netjes op te bergen.

Eigen productie door Kupack Products

Bij het produceren van duurzame doosbanden van Kupack Prodcuts kunt u vanzelfsprekend rekenen op producten van de hoogste kwaliteit die met passie voor u worden samengesteld.
U heeft bij ons een ruime keuze qua materialen, het sluitsysteem en de opdruk worden volledig naar uw persoonlijke wens uitgevoerd.
De productie van uw gepersonaliseerde doosbanden gebeurt volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de milieuvriendelijke doosbanden altijd snel leveren, doorgaans al binnen twee weken.
Ook voor milieuvriendelijke doosbanden in een kleine oplage bent u bij Kupack Products aan het juiste adres.

Voor meer informatie kunt u ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
U mag ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 035-5414186.