Bedrukte ringbanden

Wij bedrukken kwalitatieve en duurzame multomappen, ringbanden en ordners al vanaf oplage 1 tot zoveel als u nodig heeft. Uw ringband wordt speciaal op maat gemaakt en bedrukt in uw huisstijl en gewenste formaat.
Hierbij zijn de bedrukte A4 en A5 ringbanden onze specialiteit. Uiteraard zijn afwijkende formaten en uitvoeringen ook bij ons in goede handen.

Neem gerust contact met ons op voor uw speciale voorkeuren en wensen, dan zorgen wij met onze kennis en expertise dat u uw ultieme product in handen krijgt.
Kupack Products produceert ringbanden uit verschillende materialen zoals: karton, polypropyleen (PP), Kunststof (PVC), aluminium en hout. Zo kunt u zelf kiezen hoe kwalitatief en duurzaam uw ringband is

Gratis productiemodel bedrukte ringband

Nadat u goed heeft overlegt met ons bekwaam personeel, begrijpen wij uiteraard dat u eerst een duurzaam proefmodel wilt hebben. Zo kunt u het model in uw handen houden, zelf beoordelen dat wij alleen duurzame kwaliteitsproducten leveren en nagaan of de bedrukking overeenkomt met uw voorkeuren.

Daarom bieden wij u een gratis proefmodel aan wanneer u bij ons een order van minimaal 25 duurzame bedrukte ringbanden bestelt. Na uw goedkeuring en akkoord op dit productiemodel, produceren wij de complete order voor u!

Ontwerpservice voor deze bedrukte ringbanden

Bij de opmaak van bedrukte ringbanden helpen wij graag. Ons gespecialeerd, hulpvaardig team ontwikkelt een kwalitatief, duurzaam exclusief ontwerp voor u.
Samen nemen wij al uw wensen en voorkeuren door. Vervolgens sturen wij u een PDF-proef door voor akkoord.
Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke orderafhandeling. Kwaliteit, duurzaamheid en goede hulpverlening, dat maakt Kupack Products tot wie wij zijn