Diplomamappen

Diplomamappen in A4 formaat van Kupack Products

Duurzame diplomamappen in het materiaal PVC of PP bedrukken wij in de huisstijl van uw school. De transparante insteektassen, ook in A4 formaat, zijn aan de binnenzijde van de map gelast.
Deze duurzame kwalitatief sterke diplomamappen zijn uitermate geschikt om waardevolle diploma’s in op te bergen. Deze solide diplomamappen worden op maat gemaakt. Hierdoor kunt u ook het aantal insteektassen zelf bepalen.
Daarnaast kunnen wij extra verticale vakken en vensters monteren op de voor- en/of achterzijde van de diplomamappen. Heeft u interesse in duurzame diplomappen van hoogwaardige kwaliteit?
Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan via deze link.

Duurzame diplomamappen in PP, PVC of karton!

Het behalen van een diploma is een prestatie van de leerling en een visitekaartje van de school. Kies voor onze duurzame diplomamapen in A4 formaat. Zo geeft u uw leerlingen niet alleen een diploma mee waar zij een goede toekomst mee op kunnen bouwen, maar geeft u hen ook een schonere, duurzamere en beter milieu mee waar hun kinderen en de volgende generaties ook nog wat aan hebben in hun toekomst.

Met de diplomamappen van Kupack Products geniet u van de volgende voordelen;

  • Bedrukte diplomamappen in de stijl van uw school.
  • Stevig en duurzaam materiaal PVC, PP of Karton
  • Personalisering door de naam van de leerling op elke diplomamap te printen (zie hoofdfoto) – Dit is uniek!
  • Insteektassen van mooi mat of glanzend transparant materiaal tot maximaal 20 A4 zijden
  • Hulp bij de opmaak van de diplomamap is mogelijk via onze opmaakservice

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Indien u bij Kupack Products een bestelling plaatst voor duurzame diplomamappen, krijgt u van ons een kosteloos bedrukt referentiemodel (full colour digitaal bedrukt). Dit is een van de onderdelen waaruit onze uitstekende service bestaat. Hierdoor heeft u zelf de mogelijkheid om te beoordelen dat wij alleen kwalitatief en duurzaam materiaal gebruiken, of de map aan uw wensen voldoet en heeft u tijd om een tastbaar proefmodel te gebruiken bij verder overleg met uw collega’s en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van deze bedrukte duurzame rapportmappen.
Wilt u alvast een proefmodel aanvragen?

Ontwerpservice voor deze diplomamappen

Wij helpen graag bij het ontwerp van duurzame diplomamappen. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij uw voorkeuren en wensen door. Vervolgens sturen wij u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling.

Afspraak maken over onze diplomamappen A4

Wilt u graag persoonlijk contact, wij komen graag bij u langs om meer uitleg te geven. Zo kunnen wij u meer advies geven over diplomamappen gemaakt uit polypropyleen (PP) en/of kunststof (PVC). Tijdens een afspraak zullen wij verschillende modellen meenemen van scholen die deze mappen naar tevredenheid gebruiken. Hieruit kunt u inspiratie opdoen en meer inzicht krijgen over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wilt u een afspraak inplannen?