Bedrukte ringbanden PP

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂

Bedrukte ringbanden van polypropyleen (PP)

Polypropyleen (PP) omslagen en PP ringbanden drukken wij in de huisstijl van uw bedrijf of school. Polypropyleen is de meest sterke en duurzame materiaal voor het produceren van mappen. Daardoor bent u met omslagen en ringbanden gemaakt van PP verzekert van het meest milieuvriendelijke product wat u hedendaags kunt vinden. Dit is een van de redenen waarom het materiaal PP vaak gebruikt voor het produceren van bedrukte ringbanden voor bedrijven of als rapportmap voor scholen. Naast het milieuvriendelijke en duurzame (gaan wel 10 tot 15 jaar mee) karakter van het materiaal PP, kunnen deze mappen ook tegen een stootje.
De PP ringenbanden van Kupack Products worden geleverd inclusief een 2- of 4 rings mechaniek. Het mechaniek is zichtbaar op de voorzijde. Wilt u meer informatie?

Bedrukte PP mappen vanaf kleine aantallen mogelijk

Onze milieuvriendelijke bedrukte ringbanden gemaakt van PP produceren wij in kleine (digitaal bedrukt) en grote aantallen (offset bedrukt of zeefdruk). Deze milieuvriendelijke ringbanden, van PP, zijn leverbaar in een transparante en witte uitvoering in de diktes 0,8 en 1,2 mm. Het voordeel van een transparante PP map is dat de 1e pagina doorschijnt en al leesbaar is voordat de map geopend wordt. Zo kunt u al meteen zien of u de goede map uit de kast heeft gepakt. Deze bedrukte ringbanden produceren wij al vanaf 10 stuks.

Graag presenteren wij onze modellen aan u. Klik hier om een afspraak te maken.

Bij aankoop van onze milieuvriendelijke PP ringbanden / mappen zijn klanten vaak ook geïnteresseerd in onze tabbladen. Heeft u ook interesse in onze voordelige tabbladen? klik hier.Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Indien u bij ons een bestelling (vanaf 25 stuks) plaatst voor onze milieuvriendelijke bedrukte PP ringbanden of PP rapportmappen, krijgt u van ons een kosteloos bedrukt proefmodel (full colour digitaal bedrukt). Dit is een standaard service van Kupack Products. Zo kunt u goed beoordelen hoe uw milieuvriendelijke map eruit komt te zien en kunt u dit proefmodel gebruiken om ook alvast aan uw collega’s en klanten te laten zien. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van de bedrukte PP ringbandmappen.

Ontwerpservice voor deze PP ringbandmappen

Kupack Products helpt u graag bij de opmaak van duurzame en milieuvriendelijke bedrukte PP ringbanden. Ons gespecialiseerd team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij uw wensen en voorkeuren door en sturen u vervolgens een PDF proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling.

Wilt u een begroting ontvangen?

Uiteraard maken wij graag een offerte voor uw project aan. Daarna ontvangt u snel een begroting incl. een creatief advies. Wilt u ook modellen ontvangen? Klik dan op onderstaande button en geef uw (web)adres aan ons door.