Rapportmappen PP

De rapportmappen PP van Kupack Products

Wij bedrukken milieuvriendelijke doorzichtige kunststof PP rapportmappen in huisstijl van uw school. Het transparante PP materiaal zorgt ervoor dat de 1e pagina al leesbaar is op de voorzijde. Zo weet u al of u de juiste map gepakt heb zonder deze te openen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de naam van een leerling op het 1e blad printen. Zo wordt elke milieuvriendelijke map persoonlijker en is deze eenvoudiger terug te vinden. Bij deze rapportmap komt het ringband mechaniek door de voorzijde, waardoor de map een stoer uiterlijk krijgt. Met een 2-rings- of 4-rings- ringband of 23-ringsringband maken wij deze bedrukte milieuvriendelijke PP rapportmappen compleet. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

Tabbladen voor groep 1 t/m 8

Kupack Products levert ook kartonnen tabbladen voor het opbergen van de rapporten van alle groepen per leerling. Voor scholen is een indeling van 8 tabbladen veel toegepast, zodat groep 1 t/m groep 8 een eigen tabblad heeft. Hierin kunt u alle informatie uit het leerling volgsysteem opbergen. Deze tabbladen kunnen wij in uw huisstijl maken. Indien u ook showtassen gaat gebruiken, maken we het blad iets breder. Hierdoor blijft de tab nog steeds goed zichtbaar.

Ontwerpservice voor deze PP mappen

Wij helpen u graag bij de opmaak van milieuvriendelijke bedrukte PP-rapportmappen. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij uw voorkeuren en wensen door en sturen u vervolgens een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Heeft u ook interesse in onze promotionele artikelen voor uw school? Klik hier.

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Wij begrijpen dat het soms fijn is om een proefmodel in uw handen te hebben om deze goed te kunnen beoordelen. Daarom krijgt u van ons, als u een bestelling plaatst voor milieuvriendelijke bedrukte PP rapportmappen, een gratis bedrukt proefmodel (full colour digitaal bedrukt) in uw handen. Zo kunt u goed beoordelen hoe de kwalitatieve, milieuvriendelijke map eruit komt te zien en kunt u dit proefmodel gebruiken bij verder overleg met uw collega’s en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van de PP bedrukte rapportmappen.

Rapportmap van karton of PP

Onze milieuvriendelijke rapportmappen produceren wij van het materiaal karton of het doorzichtige kunststof PP. Beide materialen kunnen tegen een stootje, zijn milieuvriendelijk en zijn geschikt om voor scholen te gebruiken als rapportmap of portfoliomap. Een rapportmap van PP heeft een smalle rug, waardoor het weinig ruimte inneemt in de kast. Wilt u toch een kartonnen rapportmap? Klik dan hier voor meer informatie.