Rapportmappen

Rapportmappen van Kupack Products

Milieuvriendelijke rapportmappen, portfoliomappen en schoolmappen bedrukken wij in de huisstijl van uw school. Heeft u interesse in een afwijkend formaat? Geen probleem, met onze gespecialiseerde machines kunnen wij mappen maken in bijna elk formaat! Met een 2-rings, 4-rings of 23-ringsmechniek in uw ringband, maken wij deze milieuvriendelijke bedrukte rapportmappen compleet. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Tabbladen voor groep 1 t/m 8

Kupack Products levert ook kartonnen tabbladen voor het opbergen van de rapporten van alle groepen per leerling. Voor scholen is een indeling van 8 tabbladen veel toegepast, zodat groep 1 t/m groep 8 een eigen tabblad heeft.
Hierin kunt u alle informatie uit het leerling volgsysteem opbergen. Deze tabbladen kunnen wij in uw huisstijl maken. Indien u ook showtassen gaat gebruiken, maken we het blad iets breder.
Hierdoor blijft de tab nog steeds goed zichtbaar. Graag maken wij ons sterk voor een betere toekomst met een goede leefomgeving, daarom besteden wij extra aandacht aan duurzame en milieuvriendelijke producten.

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Indien u bij ons een bestelling (vanaf 25 stuks) plaatst voor bedrukte milieuvriendelijke PP rapportmappen, krijgt u van ons een kosteloos bedrukt proefmodel (full colour digitaal bedrukt).
Dit is een standaard service van Kupack Products. Zo kunt u goed beoordelen hoe de milieuvriendelijke map eruit komt te zien en kunt u dit proefmodel gebruiken om ook alvast aan uw collega’s en klanten te laten zien. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van de bedrukte PP ringbandmappen.

Ontwerpservice voor deze rapportmappen

Kupack Products helpt u graag bij het ontwerpen van uw milieuvriendelijke bedrukte rapportmap. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord.
Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling.
Bij onze adviesen kunnen wij ook extra informatie geven over milieuvriendelijke en duurzame producten. Heeft u ook interesse in onze promotionele artikelen voor uw school? Klik hier.

Rapportmap van karton of PP

Onze rapportmappen produceren wij van het materiaal karton of het doorzichtige kunststof PP. Beide materialen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt om voor scholen te gebruiken als rapportmap of portfoliomap. Een kartonnen rapportmap kunnen wij voorzien van een venster op de rug.
Hier kunt u dan bijvoorbeeld een naamkaartje van de leerling insteken. Dankzij het venster wordt elke map persoonlijker en is deze makkelijker terug te vinden in de kast. Wilt u toch een kunststof doorzichtige PP Rapportmap? Klik dan hier voor meer informatie!

Wilt u een begroting ontvangen?

Uiteraard maken wij graag een offerte voor uw project aan. Daarna ontvangt u snel een begroting incl. een creatief advies. Wilt u ook modellen ontvangen? Klik dan op onderstaande button en geef uw (web)adres aan ons door.