Ringband bedrukken

Met een bedrukte ringband van Kupack brengt u als organisatie orde in uw documentatie. Met een ringband kunt u alles op een overzichtelijke, representatieve manier ordenen. De bedrukking kunt u zo vormgeven dat de map meteen inzicht geeft in welk soort informatie erin is opgeborgen.
Kortom, er is geen beter communicatiemiddel dan de ringband van Kupack Presentation Products. Heeft u specifieke wensen en voorkeuren, neem contact met ons op en wij helpen u verder of kijk verder op onze website voor alle mogelijkheden.

Keuzeopties voor uw ringband

Meerdere uitvoeringen
kunststof gelast, gelamineerd of papieromplakt

Verschillende materialen
kunststof, polypropyleen (PP), natuurkarton, aluminium of linnen

Diverse preeg mogelijkheden zoals:

goud, zilver of een blinddruk

Vele uitvoeringsmogelijkheden

Kies uit insteekvakken, rug vensters, hoek- en/of randbeschermers

Verschillende mechanieken
2, 3, 4, 6, 17 of 23 rings mechaniek.

Bedruk uw ringband voor een verzorgde presentatie

De ringband is het perfecte opbergmiddel die al decennialang ons ondersteunt om onze documentatie en administratie handig op te bergen. Alle gegevens orderlijk bij elkaar. Hierdoor hebben we geen excuus meer om belangrijke informatie te vergeten, we pakken gewoon onze map erbij!

Naast de praktische voordelen, is uiterlijk ook belangrijk. Vandaar dat Kupack de mogelijkheid biedt om ringbanden te bedrukken. Zo wordt het opbergen niet alleen overzichtelijk, maar kunt u het geheel bovendien nog eens op een verzorgde manier presenteren. Denk bijvoorbeeld aan een logo, verschillende kleuren, en/of een foto.

Door de uitstraling van een persoonlijk bedrukte ringmap kan u producten en informatie professioneel tonen aan uw klanten. Ook is het eenvoudig om de administratie overzichtelijk te houden zo kun je een personeelshandboek bewaren of bijvoorbeeld algemene bedrijfsinformatie in verzamelen.